נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

14/10/2010 | 12:39 | מאת: נדב

כמה שנים נמצא החומר הפעיל בנורמלקס, PEG 3350, בשימוש? אני יודע ששיוקו בארץ ע"י חברת תרו תחת השם המסחרי נורמלקס החל לפני כשנתיים, אך האם השימוש בחו"ל החל קודם לכן? האם PEG 3350 נחשב לבטוח לשימוש במשך שנים רבות? האם שימוש בתרופה על בסיס יום יומי במשך שנים רבות לא יכול לדעתך לפגוע במערכות הגוף השונות או בספיגה שך ויטמינים ומינרלים בגוף?

נדב שלום חומר זה אינו חדש . קיים שנים רבות בארה"ב - נקרא שם MIRALAX למיטב ידיעתנו חומר זה בטוח ויעיל לשנים של שמוש. חומר זה כמעט ואינו נספג (0.1-0.2%) ואינו מפריע בספיגת חומרים אחרים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול