עצירות שבועיים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/09/2010 | 19:44 | מאת: צבי

שלום אני בן 25 ולפני שבועיים היה לי קלקול קיבה אז לקחתי קלבטן (4 ביום,יום אחד) ומאז אני סובל מעצירות קשה לקחתי ביום שישי האחרון 2 כדורי סופרלס(כדורים טבעיים) שיום אחרי עזרו לי ביציאות, אבל מאותו יום שוב לא היו יציאות. הייתי אצל הרופאה והיא אמרה לי להמשיך ולקחת את הסופרלס וש"יהיה בסדר", האם זה מספיק ? האם יש משהו אחר שאפשר לעשות ? כי לקחתי היום סופרלס אך הפעם לא היה כל שינוי ביציאות.

צבי שלום קל-בטן אכן יכול לגרום לעצירות אשר חולפת עם הפסקת הטיפול - בקצב אישי. נראה שהתנפלת בכיוון אחר ועכשו אתה מתנפל בכיוון השני. הפסק את המשלשלים ובסבלנות תן למערכת העיכול שלך להתאושש

30/10/2010 | 23:14 | מאת: צבי

שלום דוקטור, מהפעם האחרונה שדיברנו ואחרי שהרופא רשם לי לקחת לאבולאק, העניינים התחילו להסתדר קצת.. אבל ביום שלישי האחרון שוב היו שלשולים ומאז אני שוב בעצירות... למעשה כבר חודש וחצי אני לא מרגיש שמערכת העיכול שלי עובדת בצורה נורמלית. ביקשתי מהרופאה הפניה לגאסטרולוג אך היא אמרה לי שאין סיכוי שהוא יתן לי בדיקת קולנוסקופיה אז אין טעם לתת לי הפניה, והיא אמרה לי גם שאין טעם לעשות בדיקות אחרות כרגע.. אני קצת חושש מסרטן המעי גס וכל זה. למרות שאני לא חש בכאבי בטן כלשהם, או רואה דם בצואה או משהו. מה אתה מציע לעשות?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול