עצירות קשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/09/2010 | 18:53 | מאת: אתי

שלום, שמי אתי אני ב25 לפני שנתיים הייתי מכורה ללקסאדין, הייתי נוטלת 6 כדורים בערב, לאחר שהפסקתי הפסיקו היציאות, חיפשתי כדור טבעי והמליצו לי על עיכולסט של אלטמן שעזר לי ולמשך כמה זמן הפסיקו את הייצור שלו, שהחזירו אותו שוב והתחלתי לנטול אותו שוב הוא לא עזר. הבנתי שאכילת לחם גורמת לעצירות לכן הפסקתי גם את הלחם וזה עוזר קצת, שאלותיי אילו כדורים טבעיים יש על מנת להסדיר את היציאות ומאילו מאכלים רצוי לא לאכול? ומה כן?

אתי שלום עלייך להרבות באכילת סיבים תזונתיים - פירות וירקות, להרבות בשתיה ופעילות גופנית קבועה לשמירה על אורח חיים בריא. ה"חומרים הטבעיים" כולם מיוצרים באופן תעשייתי לחלוטין.

01/11/2010 | 13:09 | מאת: deleted

אין לי ספק שאוכל לעזור לך 0522770266 מעיין

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול