נורמלקס עקב פיסורה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/09/2010 | 02:59 | מאת: נורה

שלום, אני בת 22 ואובחנתי במחלת כרוהן לפני מספר חודשים, וגם יש לי פיסורה (עקב כך) כשהמחלה בהתקף אני משלשלת כל היום ושהיא ברמיסיה אז הצואה קשה והפיסורה נפתחת מחדש. לכן אני משתמשת בנורמלקס (כי שאר הכדורים והמשלשלים למיניהם מאוד לא עושים לי טוב). אני לוקחת שתי מנות ביום (בדרך כלל אחר הצהריים או ערב) כי פחות מזה לא מרכך מספיק וכל יציאה היא סיוט. רציתי לשאול כמה דברים: 1. האם זה בסדר לקחת באופן יום יומי שתי מנות? 2. האם יש לזה תופעות לוואי? 3. הרבה פעמים קצת אחרי שאני שותה את האבקה, יש לי גזים כל הערב (ללא ריח) האם זה יכול להיות קשור לנורמלקס? או שזה קשור לעובדה שיש לי קרוהן? 4. בבוקר שאני קמה, לא עוברות יותר מחמש דקות ואני חייבת לרוץ לשרותים.. (פעמיים - שלוש) האם זה בגלל השימוש הסדיר בנורמלקס? ככה זה עובד פשוט? 5. האם יש זמן מועדף ביום שעדיף לקחת את הנורמלקס? 6. אני כרגע גרה בארה"ב, ולא מצאתי נורמלקס בבית המרקחת, האם יש תחליף אמריקאי לזה? תודה מראש, וכל הכבוד על הפורום.

נורה שלום ניתן לקחת 2 מנות ליום למרות שאם את משלשלת כנראה שאת לוקחת יותר מדי. את השעות שאת נוטלת קבעי לפי הנוחות שלך. הגזים יכולים להיות משנית לנורמלקס או למחלת הקרוהן. התכשיר האמריקאי הנו MIRALAX

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול