עצירות בתינוק

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

05/09/2010 | 20:17 | מאת: אביבית

שלום!בני בן 9 ח' ומאז גיל 3 ח' סובל ממעט יציאות ועצירות, לאחרונה (מזה כחודש ) צואה מאוד קשה אחת לשלושה ימים. תור לגסטרואינטרולוג רק בעוד חודשיים. הפסקתי ברזל בהמלצת הרופאה מרבה במתן עגניות ,מיץ תפוזים, שזיפים. רופא ילדים איתו התייעצתי המליץ על מתן אבילק 0.5CC לכל ק"ג. ברצוני לדעת האם יש סכנות מסויימות במתן תכשיר זה , מהו המינון המקובל והאם יש משהו אחר עליו אתה יכול להמליץ לי. בברכה, אביבית

07/09/2010 | 13:29 | מאת: גלי

אביבית שלום רב, ממליצה לך לפנות בפורטל דוקטורס לפורום "עצירות בתינוקות, ילידם ונוער" בהנהלתה של דר' צילי צנגן. דר' רון המשיב בפורום זה הוא גסטרואנטרולוג מבוגרים.

אביבית שלום באתר זה קיים פורום עצירות ילדים אנא פני אליו

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול