עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/08/2010 | 08:39 | מאת: קובי

אני סובל מעצירות כרונית קשה כמה שנים. משתמש מזה כשנה בנורמלקס. עד עתה התכשיר עבד לשביעות רצוני המלאה. בזמן האחרון הוא משפיע פחות ופחות. מה עדיף לדעתך, להגביר את מינון הנורמלקס, או לשלב את הכמות הנוכחית (מנה יומית בת 17 גרם) עם תכשיר אחר? האם ניתן לשלב סופרלס עם נורמלקס? האם סופרלס נחשב לתכשיר יעיל? האם השילוב של שניהם אפשרי?

קובי שלום למרות שזה נשמע הגיוני עד עתה לא הוכח שמשלב תרופות טוב יותר מחומר בודד. עצתי - העלה את מינון הנורמלקס

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול