עצירות מתמשכת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

22/08/2010 | 02:22 | מאת: תמר

אני סובלת מעצירות כבר למעלה משלושה חודשים.ניסתי כבר לעשות הכל!אכלתי שזיפים,סלק,עגבניות וכל דבר שיכול לגרום ליציאות. שתיתח תה טיבטי,לקחתי גלצרין ופגלקס ושום דבר לא משפיע.כל דבר קטן שאני אוכלת מנפח לי את הבטן עד כדי מראה הריוני...חשוב לציין שאני לא מוותרת על פעילות גופנית פעם ביום.ועדין עולה במשקל.מה ניתן לעשות???? אני כבר לגמרי מיואשת. ד.א עשיתי בדיקות דם וכולן יצאו תקינות

תמר שלום בשלב ה עלייך לברר את העצירות אנא פני ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, ביה"ח איכילוב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול