עצירות אצל תינוק

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

22/08/2010 | 00:13 | מאת: ענבל

שלום, בני ן שנה וחודשיים ברקע רפלוק קשה מאוד וגישות לחלב. מגיל 4 חודשים הוא החל סבול מעצירות עד כדי הוצאת אבני צואה בדר ניתוח ( בחירום) מאז היה מטופל באוילק ואח"כ בהמלצת רופא הגסטרו נורמלקס המינון בהתחלה היה לפי ואות יצרן אך ללא ועיל ומשםלפקק והיוםשני פקקים. המב היום שיש יים שבהם אין יצאות בכלל למרות הטול התמידי מה עושים? האם החשד להירשפרונג גורם לאי ייאות למרות המינון הגוה אשמח לקבל תשובה במהרה כי מחר הוא מתאשפז לבירור מעמיק. תודה

ענבל שלום באתר זה קיים פורום עצירות בילדים - בניהול דר צילי צנגן. אנא פני אליו

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול