לד"ר ישי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

08/07/2009 | 15:41 | מאת: ארסר

לד"ר ישי: אני בן 80+ והשתמשתי כשנה וחצי בזרעוני פשתן טחון גס (2 כפיות) יחד עם קוואקר 2 כפות מעורבבים ביוגורט ולאחר כך כוס מיים אחת או שתיים. לאחרונה גורמת לי התערובת הנ"ל לסתימה. האם תופעה זו ידועה? האם צריך לבצע שינוי כלשהו? תודה.

ארסר שלום סיבים תזונתיים\מסחריים בריאים אך יכולים לגרום להפרעות ואפילו לחסימות מעי במצבים קיצוניים של עצירות קשה עם מעי עצל מאוד או מחלת סעיפים קשה. בכל מקרה מומלצת שתיה מרובה עם נטילת הסיבים עליך להתייעץ עם הרופא המטפל

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול