קוקה קולה- דחוף

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

20/08/2010 | 14:26 | מאת: הריונית

אני בהריון, סובלת מהקאות מרובות ומכאבי בטן נוראיים והרופאים אומרים שזה בגלל עצירות ובעיות במערכת העיכול. העצירות עושה לי כאבי בטן. כבר 3 חודשים אני מנסה למצוא פיתרון להקאות ולכאבי בטן. אני מתקפלת על המיטה מכאבי תופת בבטן. אני לא מתפקדת כבר 3 חודשים. לא יוצאת מהבית מרוב כאבים. ניסיתי לימון, ניסיתי פירות יבשים, ניסיתי קרקרים יבשים, ניסיתי כל מה שאמרו לי. וכלום כלום לא עזר. אתמול שתיתי קצת קוקה קולה והופ.. תוך שניות אין כבר כאב בטן והבחילות עברו לי. כאילו קרה פה איזה נס. כמו קסם כזה. גם היום בבוקר היו לי בחילות ושתיתי קולה והנה תוך שניות הבחילות נעלמו לי. יש הסבר לתופעה הזו? אני יודעת שזה לא בריא בכלל. אבל רק זה עוזר לי לכאבים. סבלתי במשך 3 חודשים. סבלתי כאבי תופת כבר המון זמן. די נמאס לי להמשיך לסבול. עכשיו יש פיתרון. חזרתי לחיים סוף סוף. איך מסבירים את התופעה?

הריונית שלום אין הסבר טוב לתופעות. יש קפאין בקולה ואולי עוד חומרים לא אחרים לא ידועים אשר גורמים לתחושה טובה המשיכי עם השתיה במידה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול