עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

09/08/2010 | 18:12 | מאת: אלה

היי אני סובלת מעצירות כרונית כבר המון זמן. וניסיתי כבר הכל. עכשיו רכשתי תכשיר בשם PEGLAX האם הוא אמור לעזור לי? תוך כמה זמן? והאם הוא לא מסוכן? רשום לערבב אותו בתוך מים פושרים.. למה? ואם אני אערבב במים קרים? בכל אופן. אשמח לקבל כל מידע אפשרי לגבי התכשיר, או אפילו המלצות לתכשירים אחרים. תודה רבה.

פגלקס אמור לעזור תוך מספר ימי שימוש קבוע. אינו מסוכן. הערבוב במים פושרים נועד לשפר את המסתו - דבר המיעל את פעילותו במעי

15/08/2010 | 13:15 | מאת: אתי נחשון

שלום אלא תכשיר אינו הפיתרון לעצירות כרונית. יש לבצע איבחון נטורופטי שבמהלכו ניבחן את הגורמים לעצירות כמו תזונה לקויה,חוסר שתיה,מצב נפשי,קפה או המצאות קנדידה או פרזיטים במערכת העיכול ואז להתחיל טיפול מסודר

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול