עצירות קשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

06/07/2009 | 04:05 | מאת: יוסי

שלום , אני בן 18 בחצי שנה האחרונה אני סובל מעצירות ממש קשה עד שלפעמים ממש יש לי יציאות רק פעם בשבוע וזה מתלווה בכאבים ממש חזקים. רציתי לשאול מה אני יכול לעשות במצב הזה ?? אני ממש סובל מזה האם יש אוכל מסויים שמומלץ וגורם ליצאות קלות ?? ועוד שאלה קטנה האם שתיה של כוס קפה אחד ביום (ולפעמים גם שתיים) גורם גם לעצירות שיש לי ?? בתודה מראש

יוסי שלום ממליץ על תזונה עשירה בסיבים (סלטי ירקות ופירות טריים), שתיה מרובה ופעילות גופנית קבועה. במידה ואין הקלה \ פתרון, פנה אל רופא מטפל \ אלי קפאין מזרז את המעבר במעי ואינו גורם לעצירות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול