----

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/07/2010 | 21:47 | מאת: *****

שלום רב, אני סובלת מעצירות אני עכשיו בגיל 18 וסובלת מתופעות שסובל מהן הסבא שלי ( בגיל 70 ) . לפעמים אני לא נכנסת לשירותים לשני ימים רצופים , יש לי כאבים בקיבה גם בבטן עליונה גם סובלת מכיב בקיבה לעומת שאני יודעת מה לעשות או הטיפול בכיב בקיבה גם אני יודעת מה הסיבות ואני עובדת על להימנע מהדברים שגורמת ליתר בכאב כמו שינוי באוכל אבל עם זאת הכאב גדל ואני מרגישה אי נוחות וגם עכשיו אני סובלת מכאבי ראש לכל הזמן והפרעות בשינה גם בגלל אני סובלת מכאבים בקיבה גם בזמן השינה דבר זה משפיע על תפקוד היום יומי. תודה רבה

*** --- *** את מתארת מספר תופעות שאינן קשורות זו לזו: מערכת עיכול עליונה ותחתונה. במידה ונמשכות התופעות - פני ליעוץ ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, המכון הגסטרואנטרולוגי, ביה"ח איכילוב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול