עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/07/2010 | 13:53 | מאת: זהבה

אני סובלת דרך קבע מעצירות. בתקופה רגילה אני נכנסת כל 3 ימים לערך לשירותים ובזמן עצירות אם אני לא לוקחת טיפות יובסלקס אני בכלל לא נכנסת. הרופא נתן לי את הנורמלקס אני לוקחת אותו כבר שבוע וחצי ואין שינוי בעצירות , אני לא מצליחה להכנס לשירותים אם אני לא לוקחת את הטיפות (יובסלקס).מה עושים ???? לציין כי אני סובלת מכאבים עזים בבטן ובמותנים

זהבה שלום אם רק טיפות היובסלקס עוזרות - המשיכי בהן ממליץ על בירור יסודי של העצירות וכאב הבטן

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול