הני לקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/07/2010 | 08:55 | מאת: לילי

שלום! אני רוצה להתייץ בקשר למוצר שרכשתי "הני לקס" יש לי בעית עצירות כאשר אני נוסעת לחופש(לתקופות של שבוע-שבועיים) . השתמשתי בנירות גליצירין אך זה לא ממש עוזר. 1. השאלה האם זה בסדר להשתמש ב"הני לקס" לתקופה קצרה יחסית? המליצו לי גם על סיבים תזונתיים "עיכולקס פסיליום פלוס"? אך קראתי שזה גורם לנפיחות וגזים ? מהעדיף בנסיעה?

לילי שלום ניתן להשתמש בהני לקס - המחיר העיקרי הנו קלוריות רבות. עיכולקס ופסיליום במינון גבוה אכן יכולים לגרום לנפיחות וגז. ניתן להשתמש בכל הנ"ל.

08/07/2010 | 09:03 | מאת: לילי

כמה זה מינון גבוה? הם ממליצים 2 כפות בכוס מים? פעם ביום. זה הרבה? המון תודה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול