בן פייבר

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/06/2010 | 17:17 | מאת: דניאל

שלום רב, הנני סובלת מעצירות כרונית. אני שותה המון (2-4 ליטר)ועושה ספורט באופן קבוע. לרוב אוכלת ירקות וקצת פירות. ידוע לי שקמח לבן וקפה יש השפעה ניכרת (אם כי לא מלאה) על כך אך אינני מצליחה לוותר לחלוטין עליהם. שאלתי היא האם השימוש ממכר ויש פגיעה לטווח הרחוק כמו שימוש לדוגמא בנרות או משלשלים? למעשה אשמח גם לדעת מה דעתך המקצועית באופן כללי על שימוש ב"בן פייבר"? תודה מראש

דניאל שלום בד"כ השימוש במשלשלים אינו ממכר ואין נזק מצטבר במינונים הגיוניים. בן פייבר הנו "מסדיר יציאה" מסוג של סיבים - גואר-גאם. יעיל בשימוש ואין כל נזק בפעילותו גם לזמן ממושך.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול