שאלה...

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/06/2010 | 15:45 | מאת: שאלה

כתבתי כאן כבר פעם הודעה בפורום- תודה על התגובה... לפני יותר מחצי שנה אושפזתי בבי"ח לאחר שחודש לא היו לי יציאות, אחרי אלפי חוקנים שלא עבדו, ואחרי הרבה ניסיונות להוציא הכל. אני לוקחת כל יום נורמלקס ושמן פארפין. לפעמים אם אני לא לוקחת שמן פארפין, ואז הכל מצטבר- אין יציאות. נניח כבר יומיים לא לקחתי את השמן (את הנורמלקס כן לקחתי) ואין לי יציאות, אין הרגשה בכלל של צורך ללכת לשירותים, ויש כמובן נפיחות והרגשה לא נעימה בבטן. הייתי אצל רופא גסטרו, ושאלתי אותו אם אני אצטרך לקחת את הטיפול הזה לכל החיים, הוא אמר לי שיכול להיות שכן... האם המצב של אי היציאות נהיה כי בבום הפסקתי את השמן פארפין? והאם מצב מערכת העיכול יכול לחזור לקדמותו- ולא אצטרך את התכשירים האלה? תודה

שלום קשה לדעת באם המעי יתאושש. בכל מקרה רצוי להפסיק משלשלים שנוטלים זמן רב בהדרגה ולהיערך תזונתית לשינוי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול