עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

16/06/2010 | 18:49 | מאת: שרון

שלום ד"ר ישי אני בת 26 ומגיל צעיר מאוד היתה לי בעיית עצירות שהלכה והחריפה.כשנתיים אני כל יום משתמשת באגיולקס. כשניסיתי להפסיק זה פשוט לא הצליח למרות אכילת סיבים, פירות יבשים ושתייה מרובה. היו לי יציאות מאוד קשות או שלא היו בכלל עד למצב שאפילו עם חוקן בקושי השתחררתי.יש לציין שלפני 4 חודשים ילדתי ועכשיו יש לי טחורים שרק מחריפים את הבעיה כי אם היציאה לא רכה מאוד זה גורם לי לכאבים עזים. מבקשת עצה מה לעשות האם להמשיך עם האגיולקס? האם לפנות לרופא לבדיקות?

שרון שלום אין מניעה להמשיך באגיולקס באם זה עוזר לך והמינונים הגיוניים הטחורים ככל הנראה תוצאה ולא סיבת העצירות. באם יש כאב עז פני לכירורג פרוקטולוג בשאלה של פיסורה \ תרומבוזה של הטחורים באם האמצעים אינם עוזרים - פני לרופא המטפל שיתחיל בירור לגבי העצירות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול