עצירות קשה מאוד

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/05/2010 | 00:01 | מאת: רינת

שלום, לפני כחצי שנה החלה לי העצירות לפני כחודש וחצי פניתי לרופא והוא נתן לי אבילק, למרות ליקחת האיבלאק לא היו לי יצאות רק בעזרת חוקנים. לפני יומיים החלטתי ללכת לקנות נורמלקס ואני שותה את זה כבר שלושה ימים ביום שלישי בשעה 10 בלילה לקחתי , רביעי ב17:00 וביום חמישי בשעה 14:00 ועדיין אין לי יציאות אני ממש נמצאת בבעיה אני מרגישה שיש לי יציאה אך היא לא יוצאת מה לפי דעתך הבעיה?

רינת שלום יכולות להיות מספר אפשרויות - הפרעות בהתרוקנות (דיסינרגיה של רצפת האגן - אשר אינה מגיבה טוב למשלשלים), מינון מנוך מדי של המשלשלים - הן אבילק והן נורמלקס, הפרעות אחרות. מציע לך בינתיים להעזר בחוקנים ולפנות לבירור פיזיולוגי ביחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, מרכז רפואי תל-אביב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול