רגישות לפגלקס?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

26/05/2010 | 19:23 | מאת: רונית

שלום לך, אני לוקחת כבר שבועיים פגלקס, כף בבוקר וכף בערב. בהתחלה הגוף הגיב די קשה: דפיקות לב חולשה חזקה וכל האיברים הפנימיים עברו כמו מין שוק מסוים. גם המעי הרגיז הגיב בחריפות ועכשיו הכל די די נרגע. השבוע קיבלתי מחזור והוא נמשך הרבה מעבר למקובל. השאלה שלי האים פגלקס יכול לשבש את האיזון ההורמונלי בגוף? והאים הוא גורם לקושי בספיגת מינרלים וויטמינים לגוף? האים רגישות שכזאת לפגלקס היא שכיחה ? בברכה רונית

רונית שלום למיטב ידעתי אין דיווחים על התפתחות רגישות לתכשירי PEG , אולי רק לתכשירים הנילווים. PEG למעשה אינו נספג בגוף. אי לכך אינו משפיע על איזון הורמונלי ואינו מעכב ספיגת חומרים כלשהם. תופעות כפי שאת מתארת יכולות להתאים לתופעות לואי, חסר בנוזלים \ מלחים, מעי רגיש

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול