עצירות שימוש באלטרול

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/05/2010 | 07:53 | מאת: ירון

שלום ד"ר ישי,מאחר ולא הצלחת לפתוח,את החלק הראשון של הודעתי,אנסח שוב,אני בן 48,עברתי ניתוח הרנייה מפסעתית לפני שנה וחצי,עקב כאבים לאחר הניתוח לקחתי אלטרול 10 מיליגרם למשך חודשיים ימים,במהלך הטיפול נהייה לי עצירות במחשבה שעם הפסקת לקיחת הכדור התופעה תיעלם,אך העצירות נמשכת עד היום,עם יציאות לא מסודרות ואף קשות,לפני כן היו לי יציאות רכות וקלות,שאלתי היא :האם ייתכן שעקב לקיחת האלטרול למשך זמן כה רב ההשפעה על מערכת העצבים האנטיכולינרגית היא בלתי הפיכה?או שמא ישנו טיפול האמור לעורר את המערכת ולהחזירה למצבה הקודם?האם לקיחת משלשלים או משהו אחר זה הפתרון?

ירון שלום המינון של האלטרולט שלקחת הנו נמוך מאד. בד"כ מקובל שעם הפסקת הטיפול התופעות חולפות - כנראה שלא אצל כל אחד. במידה ואינך פותר את הבעיה באמצעים "טבעיים", נסה משלשלים \ נרות \ חוקנים רק על בסיס צורך ולא באופן יום יומי.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול