דיאטה ועצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/06/2009 | 10:09 | מאת: סימה

שלום, מה מומלץ לאכול כדי למנוע עצירות שנמשכת כבר חודש והחלה בעקבות שינוי תזונה , לאחר שהתחלתי בדיאטה דלת שומן ודלת כולסטרול. קודם לכן לא היו לי בעיות בנושא. תודה.

המעי הגס רגיש לשינויים סביבתיים רבים (נסיעה לחו"ל, מבחנים, שינויי תזונה וכדו) ומגיב בעצירות \ שלשול. אינני יודע מה טיב הדיאטה שאת אוכלת. ממליץ על שינוי דיאטטי בלבד כדי לטפל בעצירות (ירקות ופירות). המנעי מנטילת משלשלים - יש סיכוי רב לחזרת המצב לקדמותו

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול