שאלה בנושא עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

10/05/2010 | 13:47 | מאת: אלפי

שלום אני בת 24 וכל החיים אני סובלת מעצירות כלומר הולכת לשירותים פעם בשבוע (לעיתים רחוקות פעם בשבוע וחצי) אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע ואוכלת הרבה מוצרי חלב, ירקות ולחם דגנים. רציתי לברר מה כדאי לי לעשות כי זה בערך מה שהרופא המליץ לי(תזונה נכונה וכושר). ועדיין המצב אינו משתפר. ניסיתי לשתות את המיץ תפוזים (שיש לו הרבה סיבים) אבל הוא מאוד דוחה אותי האם יש אופציה אחרת?

אלפי שלום ניתן בשלב זה להתחיל טיפול במשלשלים - על בסיס סיבים \ PEG \ לקטולוז במידה ואין שיפור את יכולה לפנות ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, ביה"ח איכילוב, 036974463 לבירו וטיפול בעצירות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול