עצירות בשל גמילה מעישון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/04/2010 | 14:19 | מאת: שולמן

ד"ר שלום רב, לפני כחודש וחצי הפסקתי לעשן לאחר 16 שנים. מאז אני סובלת מעצירות (לא יציאות קשות אלא פשוט חוסר צורך להיכנס לשירותים) הבעיה היא שאני לא מסוגלת לשמור ליותר מיומיים ולכן פעם ביומיים משתמשת בנרות (באישור הרופא משפחה), האם זה בעייתי? ניסיתי שמן פרפין, נורמלקס וקונסיל, כמובן שהכל יחד עם תזונה נכונה ופעילות ספורטיבית מסיבית כלום לא עוזר בטווח של יומיים שזה המקסימום שאני מצליחה לסבול. הצילו, מה לעשות?

שולמן שלום הקשר בין עישון \ הפסקתו לבין עצירות נבדק ואין הוכחות חד משמעיות לכאן או לכאן. אם אין ברירה המשיכי עם הטיפול הנוכחי 2-3 \ שבוע.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול