נורמלקס או פרילקס הבדלים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/02/2010 | 18:17 | מאת: ז'ניה

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין נורמלקס לבין פרילקס - שניהם על בסיס חומרים טבעיים ? תודה, נעמה

נורמלקס הנו תכשיר רפואי המורכב מפוליאתילן גליקול - PEG אשר הנו משלשל אוסמוטי פרילקס הנו תוסף מזון המורכב מצמחים שבחלקם ידועים בשמוש כמשלשלים \ שימוש כחומר רפואי - זיזיפוס \ רוברב \ בבונג וכיו"ב

18/05/2010 | 02:10 | מאת: עדי

המוצר היחידי שעזר לי

30/05/2010 | 13:07 | מאת: כרמית

זה מוצר מעולה, עזר לי מאד. אחרי שנים של עצירות כרונית ושימוש במשלשלים שכבלו אותי לשירותים, השימוש בכדורי פרילקס גאל אותי מיסוריי. אני לוקחת שני כדורים אחת לשלושה ימים ונגמרו הבעיות!!

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול