שימוש בפגלקס לאחר ירידת מים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

20/02/2010 | 19:33 | מאת: בדויה

אני בשבוע 28+6, היתה לי ירידת מים לפני שלושה ימים ונותרה לי מחצית מכמות מי השפיר. מאחר ואני מאושפזת וצריכה לשכב במיטה כל היום אני סובלת מעצירות וכבר שלושה ימים לא היתה יציאה. לקחתי פעמיים שמן פרפין- אתמול והיום בבוקר+ אכלתי שזיפים שהושרו כל הלילה במים. האם ניתן להשתמש בתרופה טבעית כלשהי? האם זה בטוח במצבי?

בדויה שלום ניתן להשתמש בתכשירים מבוססי PEG - נורמלקס \ פגלקס או לחלופין בלקטולוז - אבילק \ גרלקס הבטוחים בשימוש בהריון

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול