נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

31/01/2010 | 20:28 | מאת: אלונה

שלום רב, אני סובלת מעצירות שהפכה די כרונית בשנים האחרונות עם תקופות הטבה . בשנה האחרונה השתמשתי בטבליות עיכולקס פורטה כאשר הצטרכת, אשר הועילו לי. בשבועיים האחרונים גיליתי שהמוצר ירד מהמדף. ניסתי אל- צירות שלא עזר, בנפייבר שלא עזר. התחלתי לקחת נורמלקס מיום שישיהאחרון אחה"צ. התחלתי עם פעמיים ביום והיום עברתי כבר לשלוש פעמים ביום. מתי צפויה לחול השפעה של המוצר?? האם ישנו מצב בו המוצר לא יעזור ? איך אדע אם וכמה אמשיך לקחת בלי לקחת לקסטיב או חוקן לניקוי אחרי כמה ימים?? נמאס לי כבר מכל העסק, אנ י ממש מיואשת והמצב פוגע קשות באיכות חיי וממש מדכא אותי. גם ככה יש לי פריטין נמוך ואני צריכה לקחת כדורי ברזל שקניתי ואיני לוקחת בגלל העצירות. האם ד"ר רון ישי מקבל פרטי דרך כללית מושלם?? תודה

אלונה שלום 1. נראה לי שאת מדלגת מהר מדי בין התכשיחרים ואינך ממצה את האפקט שלהם עד תומו 2. ההשפעה של נורמלקס מתחילה בין 72-96 שעות של נטילה רצופה 3. בהחלט קיימת האפשרות שהתכשיר לא יעזור. עצתי - מעט סבלנות כלפי התכשירים הללו. השפעתם אינה מיידית 4. תכשירים שהשפעתם מיידית הנם נרות \ חוקנים לסוגיהם. גם כאן השימוש צריך להיות מבוקר 5. לגבי רמת פריטין נמוכה - ניתן לנסות תכשירים כ"ברזל עדין" \ אקטיפרין F אשר מנגנון ספיגתם מעט שונה והם אמורים לגרום לפחות תופעות לואי

03/02/2010 | 09:54 | מאת: אלונה

אני שמחה לבשר שהתכשיר עבד אחרי 4 ימים לערך.. הענין הוא שהיציאה מאוד רכה לכיוון דייסתית- נוזלית.. ככה זה צריך להיות? איך אני אמורה להמשיך לקחת מעתה כדי לשמר את הפעילות? לענין הברזל- יש ברשותי כדורי פריפול - הם הומלצו על ידי הרוקח כבעלי הפרעה מינימלית לעיכול וכבעלי ספיגה מקסימלית- האם נכון? תודה מראש

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול