עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/06/2009 | 09:25 | מאת: נטלי

כבר כמה חודשים שאני סובלת מעצירות... בקושי הולכת לשירותים בגלל הקושי... יציאות מלוות בכאבים ולפעמים גם בדם... הרבה גזים במשך היום שקשה לי להחזיק בבטן וזה גורם למבוכה ליד אנשים... האם יש כדור שניתן לקחת שלא כולל חומר משלשל..? לאחרונה השמנתי... האם יש קשר בין השניים?

נטלי שלום את מתארת מספר מצבים היכולים להיות תוצאת עצירות (כגון סדק בפי הטבעת). יש להבדק ע"י הרופא המטפל כדי לברר נקודה זו לגבי חומרים שאינם מלשלים: 1. לגזים \ נפיחות - תרופות המבוססות על פחם פעיל \ אנזימי עיכול \ תכשירים פרוביוטיים (חיידקים "ידידותיים" לאקולוגיית המעי) 2. תכשירים פרוקינטיים (מזרזי פעילות מוטורית של המעי אשר אינם מוגדרים כמשלשלים). לצערי אין כעת תכשירים מסוג זה בארץ. אין קשר בין ההשמנה לבין עצירות . במידה ותופעות אלו ארעו לאחרונה אנא פני לרופא המשפחה לשם בדיקת תפקוד בלוטת התריס

24/06/2009 | 01:43 | מאת: לין

תקראי תשובות שרשמתי בשם לין בשאלות שלמעלה ותנסי גם לאכול את זה ואת לא תאמיני שזה יכול לפתור את הבעיה.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול