עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/01/2010 | 16:06 | מאת: גליי

שלום,מאז ומתמיד אני זוכרת את עצמי מתקשה להיכנס לשירותים לעמים פעם בשבוע ולפעמים אף פעם בשבועיים הייתי צל הרופא הוא נתן לי ג'ל ששכחתי את שמו שאני צריכה לשתות אותו אך הוא לא הועיל לאחר מכן נתן לי שמן פראפין ושוב לא עזר מדי פעם שאני כבר ממש לא יכולה לסבול את הכבדות אני שותה לקסעדין והוא היחיד שעוזר אך אינני מרבה להשתמש בו...מה אפשר לעשות???

גלי שלום במידה ואינך מגיבה לטיפוליםפ עלייך לעבור בירור בנוגע לעצירות - בדיקות דם \ קולונוסקופיה (בהתאם לגיל) \ בירור פיזיולוגי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול