עצירות כרונית כבר מספר חודשים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/01/2010 | 13:51 | מאת: אתי

בעקבות ירידה יזומה במשקל, התחלתי לסבול מעצירות כרונית. בהתחלה השתמשתי במוצרים כמו נרות גליצרין, פגלקס ומוצרים טבעיים. לאחרונה אינני מצליחה להיכנס לשירותים ללא תה יונגבורן או חוקן. אינני יודעת מה לעשות? אני בת 42. בדיקות הדם שעשיתי לפני כחודשיים לא הצביעו על בעיה. יש לציין שכדי להיות שבעה, אני מנצלת מס' נקודות נכבד(לפי שיטת שומרי משקל) לאכילת לחם שמשביע אותי. האם פה טמונה הבעיה? אשמח לפיתרון טבעי שיחזיר את מערכת העיכול שלי לתיפקוד תקין. תודה אתי.

אתי שלום אינני יודע מה היה קצב הירידה השבועי במשקל או כמה זמן את סובלת מעצירות אך נראה לי שנושא זה יכול להיות הפיך. ממליץ על תזונה עתירת סיבים כולל פירות (שזיפים \ תמרים \ תאנים מיובשים) גם אם זה יקלקל במידה מסויימת את הדיאטה. בנוסף צמצמי למינימום הכרחי את השמוש בתה \ חוקנים. לא יותר מ - 2 \ שבוע ועקבי אחר התוצאה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול