עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

10/01/2010 | 10:26 | מאת: טובה

לפני כחודש נטלתי אהיסטון בערב ולורטדין בבוקר במשך 10 ימים.מאז אני סובלת מעצירות.האם נטילת תרופות אלה אכן גורמות לעצירות? זו פעם ראשונה שאני נחשפת לעצירות. האם זה הפיך? מ ה עלי לעשות?תודה.

טובה שלום באהיסטון יש רכיבים אנטיכולינרגיים אשר באופן תאורטי יכולים לגרום \ להחמיר עצירות. במידה ואת זקוקה לטיפול ממושך עלייך להתייעץ עם הרופא שנתן לך מרשמים אלו. עצירות ברוב המקרים הללו הפיכה. יש להתרכז רק בשינויי תזונה - תזונה עטירת סיבים - בעיקר סלטי ירקות כדי להקל על העצירות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול