עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/01/2010 | 15:06 | מאת: רותי

במשך שנים אני משתמשת בכדורים כגון אלצירות לקסין אוטילקס ועוד אך לאחרונה דבר לא עוזר לי. בהיותי בחו במשך שנים אני משתמשת בכדורים כגון אל צירות אורטילקס לקסין ועוד אך הם כבר אינם עוזרים לי.התחלתי להשתמש בנורמלקס 3 פעמים ביום לאחר שעזבתי את כל התרופות אך ללא הועילץ הוספתי גם פסיליום ולא שינה מאומה. מה עלי לעשות. אגב 3 פעמים ביום הומלץ על ידי גסטרואנטרולוג בהיותי בחוץ לארץ. בתודה רותי ,

רותי שלום זה הזמן לעבור בירר מקיף של עצירות. בדיקות דם כלליות. במידה והנך > גיל 50, קולונוסקופיה. לאחר מכן במידה והכל תקין - בירור פיזיולוגי של פעילות המעי הגס

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול