יציאות קשות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

09/12/2009 | 18:40 | מאת: יניב

שלום ד"ר. אני בן 32. מגיל 16 לערך אני סובל מהמעי הרגיז- שזה אומר כל בוקר להיות שעה בשירותים כי למרות הרגשת ההתרוקנות- אני יכול לצאת ופתאום לחוש בצורך עז לשירותים. לפני קרוב לשנה התחלתי לסבול מיציאות קשות. כל הרגשה של צורך ביציאה מסתיימת בהרבה מיקרים בכלום. ולפעמים באיזה יציאה קטנטנה- מה שזה אומר שהרבה פעמים אני יוצא מהשירותים עם אותה תחושה שנכנסתי. הייתי אצל רופא המשפחה כמה פעמים בתחילה נתן לי סירופ לבולק, וזה עזר לקצת זמן. לאחר מכן נתן לי מינון יותר גבוה שלצערי גם לא עזר, ביקשתי שיתן הפניה לרופא מומחה, משום מה בשתי הביקורים האחרונים הוא לא רצה לתת בטענה שזה לא יעזור. ועכשיו הוא נתן לי לקסידין- שאני חושש ממנו. דבר נוסף אני משתדל להשתמש בגרגירי פסיליום , שזה עוזר "קצת" אשמח לשמוע את חוות דעתך. תודה

יניב שלום לפי התיאור הקצרצר שלך לא מדובר בתסמונת המעי הרגיש (IBS) אלא בסוג של עצירות הנקרא "הפרעות בהתרוקנות". מציע לך לפנות למרפאתי בביה"ח איכילוב\אישית ע"מ להבין יותר את תלונותיך לבררן לעומק ואז לתת את הטיפול האופטימלי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול