לקסעדין ואל-צירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

05/12/2009 | 13:16 | מאת: ליאת

רציתי לדעת האם לקסעדין מזיק לקיבה והאם אל-צירות הוא מוצר טוב או שיש משהו יותר טוב ממנו בשוק? בנוסף לכך רציתי לדעת אם שיניתי את תזונתי יש סיכוי שהעצירות תעבור בשלב כלשהו והאם ניתן לפרסם רשימה של ירקות/פירות היכולים לתרום בזמן עצירות, תודה מראש

ליאת שלום 1. לכסעדין הנו משלשל ממריץ מקבוצת הדיפניל-מתאן.לקבוצה זו שייכות תרופות נוספות כפנופתלאין(איזילקס, לקסטיב קןמפאונד) וסודיום פיקוסולפאט (פיקולקס). במינונים סבירים לכסעדין אינו מזיק למערכת העיכול. תופעת הלואי הנפוצה הנה כאב בטן עקב הפעלת מוטורית של המעי. 2. אל-צירות מוצר טוב כמו דומים אחרים - פרוטזן \ אורטילס 3. לגבי רשימת ירקות - פירות אנא הכנסי לתשובתי לאורן מה - 28.11.09 . כמובן שזו רשימה חלקית בלבד. התייחסתי רק לקבוצות העשירות בסיבים תזונתיים. החסרון היחיד בפירות הנו תכולת סוכר\קלוריות רבה בהשוואה לירקות.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול