סדר בבלאגן

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/11/2009 | 18:17 | מאת: אתי

להזכירך אני נוטלת מספר דברים כדי להקל בעצירות,שום דבר לא עוזר אז חשבתי שיש אולי כפילות במוצרים או שישנה "התנגשות" מסוימת כך שתכשיר אחד מפריע לשני ואז שום דבר בעצם לא מסייע משקה אלוורה 30מ"ל פעמיים ביום נורמלקס פקק וחצי פעם ביום אנזימי עיכול במהלך ארוחה עד פעמיים ביום לקסין פורטה 2 בערב כעת ששום דבר לא עזר הרופא נתן לי אגיולקס [היום] שתיתי 2 כפות בצהריים אני כבר מיואשת אין לי יציאה,כבר מספר ימים מלבד שלשום שהיתה לי יציאה מועטה ולא התרוקנתי לחלוטין. helppp על מה לוותר ומה להמשיך ליטול?

אתי שלום בהמשך לשאלתך מה- 21.11.09 אין התנגשות בין החומרים השונים בשימוש. לא ברור באם יש אפקט סינרגיסטי בשימוש בהם. 1. אנזימי העיכול אינם מיועדים לעצירות אלא לשיפור הספיגה במעי הדק. הם בהחלט יכולים להוות הקלה בנושא גז ונפיחות 2. עצתי שתשלבי לקסין פורטה (תערובת של סיבים) עם נורמלקס (משלשל אוסמוטי). ניתן להעלות בהדרגה במינון הנורמלקס - במכפלות של כוסיות מידה עד להשגת האפקט הרצוי. אם לא עוזר העלי במינון הלקסין עד להשגה של יציאה של לפחות 1\יומיים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול