בתור אחת שסבלה שנים מעצירות,מצאתי פתרון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/11/2009 | 18:43 | מאת: דליה

שנים סבלתי מעצירות,ניסתי את כל המשלשלים הקיימים בשוק,כמעט והשלמתי עם העובדה כי לקיחת משלשלים הם חלק בלתי נפרד מחיי... בהמלצת חברה ניסתי טיפול ע.,י שטיפת המעי הגס[קולוןהידרוטרפיה] חשבתי לעצמי:מה כבר יש להפסיד... לא תאמינו כבר חודשיים אין לי עצירות!!יש לי יציאה תקינה כל יום!!ואני מאושרת. המרפאה נמצאת בעפולה ונקראת "אלומה" 050-4405999

דליה שלום שמח בשמחתך ההשפעה לטווח ארוך של הידרותרפיה קולונית אינה ידועה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול