נורמלקס וקונסיל

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

15/11/2009 | 07:57 | מאת: אתי

האם אפשר וכדאי ליטול את שני המוצרים? אם כן איך,כמה ומתי ביום? מדובר על חוסר פעילות כלומר משהו שיפעיל לי את המערכת.

אתי שלום אין מידע מבוסס על משלבי תרופות בעצירות. נראה לי הגיוני למצות טיפול בתכשיר אחד ואז להוסיף את השני יש להתחיל לקחת אחת ליום. השעה אינה חשובה כי פעולתם מתחילה לאחר > 12 שעות (24-96 בשני התכשירים). קחי לפי הנוחות האישית שלך.

28/01/2010 | 03:43 | מאת: מטפל

אורח החיים המודרני, תזונה לא נכונה, דיאטות, חוסר בפעילות גופנית, עודף משקל, לחץ ומתח, כימיקלים במזון, עישון ושתית אלכוהול גורמים במישרין לבעיות ואי סדירות בפעילות המעיים, להתפתחות גורמים מסרטנים במעי הגס ו/או בפי הטבעת, כמו גם למחלות כמו עצירויות, גזים קלוים, נפיחויות. אנשים רבים מחפשים תרופות משלשלות עם או בלי מרשם רופא להקלה על כאבי בטן, צרבות, עוויתות, עצירות, נפיחויות, גזים קלוים, טחורים ועוד. תרופות אלה בדרך כלל גורמות לנזק גופני בלתי הפיך לאחר שימוש ממושך, נזק המתבטא בעצירות, במעי עצל, בסרטן ועוד. עלידי טיפול בקולון הידרותרפיה שהיא שטיפה רפואית של מעי הגס. שטיפה שמתבצעת עלידי הזרמה בטוחה ועדינה של מים בטמפרטורה ובלחץ מתאימים, המנקים את המעיים מפסולת. תהליך ניקוי זה מסיר צואה, שאריות גזים, ליחה .ועוזרת ולרוב ופותרת מנפיחות ומכאבי בטן ונותנת מענה לכול סוגי העצירויות. כמו גם הסרה של טפילים וחומרים זיהומיים אחרים. מענה לבעיות אלו ינתנו עלידי הטיפול במרכז "איכות חיים" בראשון לציון רחוב רוטנברג 3 טל- 039502879

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול