אאאא

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/11/2009 | 10:52 | מאת: נויה

שלום! אני חודש לאחר לידה ובחלק מהיציאות אני חשה בכאב כמו דקירות ובאסלה יש דם כשמנגבת יש קריש דם... מה עושים? מה זה? יש לי יציאות מדי יום או אחת ליומיים ולפעמים ללא דימום.... תודה אני בלחץ מה הטיפול? אני מניקה.

נויה שלום תאור התופעות מתאים לסדק בפי הטבעת (פיסורה). עלייך להבדק ע"י רופא ע"מ לאשש את האבחנה. במידה ויש - טיפול מקומי במשחה עשוי לעזור (פרוקטוגליבנול \ רקטוזורין \ אמלה \ ניפדיפין וכדו). בד"כ הספיגה בתרופות אלו מינימלית (למעט ניפדיפין) כך שלמיטב ידיעתי אין הפרעות בהנקה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול