עצירות מתמשכת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

04/12/2015 | 22:23 | מאת: Eden

ערב טוב ד"ר ושבת שלום, שמי עדן והיום אני בן 23, את העצירות הראשונה שלי חוויתי בשירות הצבאי שלי[ממש כמה חודשים לשחרור], לא נכנסתי במשך שבועיים![כן שבועיים]. כשהשתחררתי והתחלתי לעבוד חזרה העצירות - לעולם לא קיבלתי גירוי בעבודה. והייתי נכנס פעם בשבוע לשירותים במשך 8 חודשים[בימים שלא עבדתי - שישי או שבת]. התייעצתי עם רופא אז ונשלחתי לערוך בדיקה של מעי, החדירו לי צינור אבל בגלל שהיה צואה הם עשו עד גבול מסויים ולא זיהו שום בעיה. כיום[אני לא עובד] וזה אחד הדברים שנורא משפיעים על התפקוד היומיומי שלי שיש לי עצירות וזה נמשך כבר שנתיים. העצירות מתמשכת כמה ימים כל הזמן, אני מרגיש כל הזמן נפיחות, כל בוקר שאני קם אני מרגיש נפיחות וכאבי בטן. לעיתים יש לי תולעים אך לא תמיד. אני גם לא מגיע לגירוי. פשוט אין לי את זה. זה פשוט נורא. חלק מהפעמים גם יוצא מין ריר כזה נוזל לבן כשאני ממש מנסה להתאמץ אבל כלום ושום דבר. יכול להיות שמשהו אצלי לא בסדר? אולי מדובר בבעיה נפשית? אני כן מצליח להגיע לגירוי כשאין אצלי אף אחד בבית ואני ממש לבד. כשאני בקרבת אנשים אז אין מצב שיהיה לי גירוי להיכנס לשירותים. אני לא יודע איך להסביר את זה. ואני באמת שכבר לא יודע ממה זה נובע. כי את הבדיקות עשיתי והתייעצתי עם הרופאת משפחה. אני אשמח לדעת מה אתה ממליץ לי ישי? האם יכול להיות שזה קשור לדיכאון תמידי? אני כבר באמת שלא יודע מה לעשות אבל מה שכן אני סובל סבל מתמשך של שנתיים. תודה רבה!

עדן שלום התחל בירור עצירות אצל גסטרואנטרולוג בקופ"ח. אינני יודע מהיכן "צמחו" התולעים . האם בבדיקת מעבדה ? אחר ?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול