נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/11/2015 | 12:17 | מאת: שרגא

בן 45, סובל מעצירות כרונית כבר עשרות שנים. נוטל כבר שמונה שנים נורמלקס, על בסיס יום יומי, שלוש מנות ביום (במקום מנה אחת מומלצת). נורמלקס הוא התכשיר היחיד שעוזר לי, ורק במינון המוגבר שציינתי. השאלה שלי היא אם לדעתך (בלי להתחייב, כמובן...) אני יכול להמשיך עם נורמלקס בכמות הרבה הזו, ממש כל החיים? האם כמות כזאת עלולה לגרום לבעיות רפואיות כלשהן?

שרגא שלום נורמלקס גם במינון אותו אתה נוטל - בטוח לטווח ארוך. הייתי ממליץ בדיקות דם שגרתיות כולל מלחי דם ותפקוד כלייתי, אחת למספר חודשים לגבי נטילה כל החיים ? אולי ...

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול