חוסר אבחנה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/06/2015 | 11:22 | מאת: גפן מעין

שלום, אני סובלת כחצי שנה משלשולים כרוניים שמתבטאים ביציאות בעיקר בבוקר, כמה ימים שלשולים ואז כמה ימים רגילים וחוזר חלילה. השלשולים מלווים בבחילה, תחושת חולשה וחוסר חשק. עברתי קולונוסקופיה, גסטרוסקופיה(כולל ביופסות), בדיקות דם נרחבות כולל לשלילת צלייאק, תרבית צןאה, בדיקת נשימה ללקטוז. הכל יצא תקין ואני מיואשת לגמרי. יש לציין שאין קשר בין המזון ליציאות.. גם הימים שאוכלת רק לחם לבן/ אורז יכולה לרוץ לשרותים אחרי עשר דק. אשמח לדעת אם יש רעיון לעוד בדיקה שלא עשיתי? כמובן שהייתי אצל המון רופאים אבל לאף אחד אין אבחנה.. תודה רבה!!

מעין שלום מן הסתם ברור לך שלא תנתן אבחנה באתר האינטרנט את יכולה לפנות ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול. מרכז רפואי תל אביב 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול