עצירות כמובן..

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

01/11/2009 | 19:30 | מאת: חן

שלום ד"ר רון אני בת 27 סובלת מעצירות רוב חיי הבוגרים. בחודשים האחרונים הסתמכתי על טיפות יובסילקס ונכנסתי לשירותים אחת לשבוע. החלטתי לעבור למשהו טבעי יותר וקראתי כאן על הנורמלקס, זה עבד חלקית אבל לא ממש עזר. (על אף שלא התמדתי יום יום לקחת את האבקה) ניסיתי פעם אחת גם "פרילקס" שזה אמור להיות תוסף תזונה טבעי וזה עזר קצת. שאלתי היא מה עדיף ? אני חייבת לצאת מהמעגל הזה, היובסילקס כבר לא עוזר כמו שהיה בעבר ואני סובלת מבחילות ותחושה נוראית. אשמח לכל עצה ! תודה...

חן שלום כדי שנדע באם תכשיר מסויים יעיל יש למצות את השימוש בו לפי הוראות היצרן לגבי הנורמלקס קיים מידע רפואי רב ומבוסס לגבי יעילות בשימוש ממושך \ תופעות לואי - החומר הומלץ ע"י האיגוד האמריקאי כחומר בדרגה גבוהה של יעילות ובטיחות. לגבי פרילקס אין מידע רפואי. המידע הרפואי הקיים כיום על תכשירים "טבעיים" הנו דל ולא מבוסס במקרה הטוב. במקרים רבים -התכשירים אינם יעילים עצתי - תכשיר שעוזר לך - התמידי בו

05/11/2009 | 01:42 | מאת: שרה

בתור מעסה מקצועית שנים רבות.בנות שהיו מגיעות אלי עם עצירות ממושכת (לעיתים שבוע ויותר שלא התפנו) הטיפול הוא כוסות רוח בבטן,עבודה איטית בסיבובים עם כיוון השעון.מחולל פלאים .ניתן להשיג ערכת כוסות מפלסטיק שעובדות על ואקום בשימוש אישי או שמטפלת מקצועית תתן לך טיפול זה.(תבדקי קודם המלצות מאנשים).בנוסף אכילת סלק ואשכולית מזרזות יציאות. אם תקפידי על תזונה רכה -פחות בצקים ויותר גבינות ויוגורט . מצבך עשוי להשתפר.כל ערב לפני לכתך לישון עשי לעצמך 5 דקות עיסוי בטן עם אגרוף היד סיבובים עם כיוון השעון. ככל שהעוצמה חזקה יותר האפקט יהיה יותר משמעותי.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול