מה עושים עכשיו?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/10/2009 | 08:57 | מאת: לירון

היי, אני בת 23, כתבתי כאן הודעה לא מזמן על עצירות שלא נגמרת. ניסיתי הכל, אפילו עשיתי ניקוי במרכז סאקר בת"א (3 טיפולים). וכלום לא עוזר. הייתי מכורה בעבר למשלשלים מספר חודשים ואני מפחדת להתמכר שוב ולכן אני לא לוקחת כלל. שזיפים ודברים טבעיים לא עוזרים ליציאות שלי, אפילו התה הטיבתי שהוא סוג של משלשל לא משפיע. קבעתי תור לרופא גסטרו שקיבלתי עליו המלצות, והתור שלי נקבע ל30 בדצמבר! מה עושים עד אז? בעבר עברו גם שבוע ושבועיים שלא הצלחתי ללכת לשירותים ובמצב כזה של אחרי שבוע-שבועיים אני כבר נאלצתי לקחת משלשל כי אחרי כל כך הרבה זמן בפנים שום דבר כבר לא ייצא וזה כבר הכאיב לי מאוד ולא יכולתי אפילו לעשות ספורט מרוב הכאבי בטן שהיו. אני כבר שלושה ימים בלי יציאות, אני יודעת שזה במגמת הנורמלי אבל אני מכירה את הגוף שלי ויודעת שיעבור עוד יום ועוד יום וכלום לא יקרה אבל אני פשוט לא יודעת מה אפשר לעשות. ונניח וזה כן מעיים עצלים, איך מטפלים בזה? יש איזה סוג של "פיזיוטרפיה"? תודה, לירון

לירון שלום לצערי אין פתרונות של קסם. 1.עד שתגיעי לביקור המיוחל - ניתן להשתמש במשלשלים - ממליך להתחיל בתכשירים מבוססי PEG - נורמלקס \ פגלקס 2. לפי הסיפור שלך נראה שתגיעי במועד כלשהו לבירור פיזיולוגי של תפקוד המעי הגס

05/11/2009 | 01:50 | מאת: שרה

חפשי בגוגל- מיטת סרג"ם- העבודה על הבטן מחוללת פלאים.

05/11/2009 | 02:04 | מאת: שרה

אגב העיפי מבט מעלייך -עצירות כמובן חן.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול