בבקשה מניסיונך...

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/08/2014 | 18:29 | מאת: רוני

מבקשת מידע מניסיונך. תודה. הרופא שלי כרגע בחו"ל וחשוב לי לדעת.. בעקבות עצירות כרונית קבלתי רזולור 2 מג. לפניו סבלתי מכאבים שרירים חזקים באיזור פי הטבעת ואם יום לא הלכתי לשרותים המצב היה בלתי נסבל (סובלת במקביל מדיסינרגיה של רצפת אגן ועברתי 6 טיפולי ביופידבק -ללא הטבה). לוקחת את הכדור 3 ימים. ללא שיפור בעצירות אך למרות העצירות פי הטבעת שקט ולא כואב. 1. האם המשמעות שהכדור יעזור גם לעצירות ? או שמא אם לא עזר כבר לא יעזור ? 2. אם צפוי לעזור לעצירות כמה זמן יקח ? 3. האם אוכל להשתמש בלקסדין בינתיים במרווח של כ-4 שעות מהרזולור ? תודה רבה לך.

רוני שלום בתור להקת החימום לרופא שלך... צריך לתת זמן לכדור כדי שיהיה פעיל. במידה ועוזר - אין צורך בתוספת לקסעדין. אם אינו עוזר - ניתן להפסיקו

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול