התרוקנות לא מלאה של המעי.

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/06/2009 | 19:04 | מאת: שמואל

0 יש לי 2 בעיות.האחת אני מאלה שיושב הרבה זמן בזמן התרוקנות המעי בערך כ-15 עד 20 דקות כל פעם.ודבר שני אני לא מצליח להתרוקן עד הסוף.הבעיה הזאת נמשכת כבר כמה שנים.בעבר לא היתה לי בעיה.מה אפשר לעשות.

קיימות בדיקות פיזיולוגיות היכולות לאבחן את סוג ההפרעה בהתרוקנות: 1. מנומטריה אנורקטלי (בדיקת לחצים בפי הטבעת) 2. וידאו פרוקטוגרפיה \ דפקוגרפיה (צלום מנגנון התרונות) ניתן גם לקבל איטנפורמציה ממכשיר EMG הבודק פעילות חשמלית - עצבית באזור וכן אולטרסאונד דינאמי של רצפת האגן

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול