רזולור

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

18/06/2014 | 08:42 | מאת: גיא

האם רזולור יכול לגרום לעצלות המעיים/התמכרות המעיים כמו שגורמים משלשלים או שהזו תרופה הבטוחה לשימוש לטווח ממושך ללא חשש ל"נזק" למעיים והפסקה שלה גם לאחר שימוש ממושך יכולה רק אולי להחזיר את המצב ללפני תחילת השימוש בה אך לא ליותר גרוע? האם לאחר שלוקחים את התרופה לאורך זמן הגוף ידרוש יותר ויותר (מינון גדול יותר) כמו במשלשלים ולא יוכל לתפקד בלעדיה?

גיא שלום התרופה חדשה כך שאין אינפורמציה רבת שנים... אינה גורמת ל"התמכרות". האפקט אמור להיות קבוע כל עוד משתמשים בה וכך בד"כ גם המינון

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול