האם סודה גורמת לעצירות?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/10/2009 | 15:44 | מאת: אריק

שלום. אני לא יודע אם זה קשור. אבל בחודשיים האחרונים החלפתי את המשקאות המתוקים בסודה (מסיים בקבוק ליטר וחצי סודה ביום). והתחלתי להבחין שאני לא נכנס לשירותים. בחודש האחרון -פעם פעמיים בשבוע ,למרות שאני אוכל כל בוקר ארוחה מזינה וארוחה מלאה אחר הצהריים. תודה

אריק שלום סודה - מים + CO2 - אינ גורם לעצירות. באם שתית משקאות ממותקים על בסיס מניטול \ סורביטול \ לקטיטול, אלו ממתיקים משלשלים. בדוק את הרכב הסוכר במשקאות שצרכת

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול