איך זה יכול להיות?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

12/03/2014 | 21:53 | מאת: שני רם

אני סובלת מנפיחות בבטן,עצירות קלה וגזים כבר כמה זמן.הבטן מרגישה כאילו אני עושה שריר-כלומר-נוקשה יותר ממה שהיתה. צילום רנטגן תקין. לא שיניתי דיאטה,לא השמנתי במיוחד ולא עשיתי שום התעמלות בבטן. בבדיקת רופאה היא אמרה שהבטן רכה כעת.אז שאלתי איך זה יתכן אם אני מרגישה שהיא יותר קשה מפעם-אז היא אמרה שיתכן זה מעצירות. האם יכול להיות? אציין שהעצירות שלי נחשבת בטח קלה מאוד-איחור של יום בממוצע מהעבר. הרופאה נתנה לי נורמלקס-האם צריך לקחת אותו קבוע או שאני יכולה רק כאשר מתחילה לי העצירות? וגם מה פירוש-"בטן רכה ללא הסמ."?

שני רם שלום ככל הנראה העצירות אינה הגורם לתחושה. אם יש לך הקלה בתחושה לאחר התרוקנות - אין בכך כל עניין רפואי מיוחד

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול