בעיית עיכול איטי ארוכת טווח

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

06/03/2014 | 14:19 | מאת: אני

שלום! אני סובלת מאז שאני זוכרת את עצמי מעיכול איטי, נכנסת לשירותים גג פעמיים בשבוע בד"כ, ובשבועות שמתמזל מזלי אז 3. אני יודעת שכדורים\תה\אנטיביוטיקה וכו' שגורמים לשלשל הם ממכרים ואני לא רוצה להתחיל. אם זה אומר משהו, אני אנמית (יותר נכון, טלסמית) ותמיד עייפה. אשמח לפתרון יעיל, או לפחות לעזרה זמנית שתכוון את מערכת העיקול שלי לדרך הנכונה.. תודה רבה מראש

אני שלום המינימום ליציאה "נורמלית" הנו 3 \ שבוע. כך שמבחינת תדירות יציאה, מצבך אינו מאד גרוע... אין קשר בין התלסמיה לעצירות

19/03/2014 | 18:41 | מאת: תבדקי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול