שימוש במשלשלים במשך כשנ וחצי , ובכמויות גדולות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

26/02/2014 | 12:42 | מאת: אנדרה

שלום ! אני התחלתי להשתמש במשלשלים לפני כשנה וחצי , ולאחר ממכן הפסקתי למשך חמישה חודשים. ואז שוב התחלתי להשתמש בכמה סוגי משלשלים , ובמידה ואלה היו כדורים , הייתי יכולה לקחת כמות גדולה של כדורים , כ-8 ביום, ואילו זה היה תה טיבטי , הייתי יכולה לשים כשלוש שקיות בכוס תה. כיום ישלי כאבים קלים בקיבה , לפני אוכל , או אחרי , זה בא באקרעי . רציתי לדעת , האם ישנו סיכוי כי בגלל שימוש במשלשלים גרמתי לעצמי לבעיות משמעותיות בקיבה ??? תודה !

אנדרה שלום הפעילות של המשלשלים הנה במעי גס ודק ולא בקיבה אם יש לך כאב שיכול לבוא ממקור קיבתי - ככל הנראה אינו קשור לשימוש במשלשלים. רק פנייה לרופא יכולה לעשות סדר בדברים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול